Menu
T +31 (0)493 44 00 20
Bel ons voor een afspraak
Showroom

Onze showroom

In onze showroom kunt u de diverse merken en modellen bewonderen en de sfeer van klassieke auto’s proeven.

Op de begane grond draait alles om oldtimers met de ster, want hier bevinden zich onze Mercedes Benz klassiekers. We streven er naar om auto’s aan te kunnen bieden met kwaliteit en historie. Liefhebbers van de klassiekers van Mercedes Benz kunnen hier hun hart ophalen.

Zodra u op de eerste verdieping komt, ademt u direct de Amerikaanse sfeer in van onze Ford Mustang klassiekers. Het aanbod bestaat voornamelijk uit cabrio’s en fastbacks van bouwjaar 1964½ tot 1970. Naast Ford Mustangs hebben we zo nu en dan ook enkele andere Amerikaanse merken en modellen staan, zoals een Dodge Charger, een Chevrolet Corvette of een Pick-Up truck.

Onze website wordt dagelijks bijgewerkt, dus als u regelmatig onze website bekijkt, bent u altijd op de hoogte van wat we in onze showroom hebben staan en wat onderweg is. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen om te informeren of wij de klassieker van uw dromen in ons aanbod hebben. Wilt u persoonlijk langskomen om onze showroom te bezichtigen, maakt u dan even een afspraak, zodat wij u gastvrij kunnen ontvangen.

Tot ziens in Asten!