Menu
T +31 (0)493 44 00 20
Bel ons voor een afspraak
Showroom

Onze showroom

In onze showroom kunt u de diverse merken en modellen bewonderen en de sfeer van klassieke auto’s proeven.

Geevers Classic Cars is gespecialiseerd in de volgende merken:

Mercedes Benz oldtimers gebouwd tussen 1950 en 1989. Liefhebbers van de klassiekers van Mercedes Benz kunnen bij Geevers hun hart ophalen. Of het nu gaat om een 280SL Pagode, een 190SL, een 300SL of een W107 560SL, wij hebben voortdurend een ruime keus op voorraad. We streven er naar om auto’s aan te kunnen bieden met kwaliteit en historie. 

Ford Mustang met bouwjaar 1964½ tot 1971. Bent u een liefhebber van deze mooie Amerikaanse klassieker, dan vindt u bij ons een ruim aanbod, bestaande uit cabrio’s, fastbacks en coupes.

Chevrolet Corvette met bouwjaar 1958 - 1966. Ook van dit merk kunt u bij Geevers Classic Cars verschillende modellen bewonderen.

Verder hebben we vaak ook enkele andere Amerikaanse merken en modellen staan, zoals een Dodge Charger, een Ford Thunderbird of een Pick-Up truck.

Onze website wordt dagelijks bijgewerkt, dus als u regelmatig onze website bekijkt, bent u altijd op de hoogte van wat we in onze showroom hebben staan en wat onderweg is. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen om te informeren of wij de klassieker van uw dromen in ons aanbod hebben. Wilt u persoonlijk langskomen om onze showroom te bezichtigen, maakt u dan even een afspraak, zodat wij u gastvrij kunnen ontvangen.

Tot ziens in Asten!