Menu
T +31 (0)493 44 00 20
Bel ons voor een afspraak
Over ons

Over ons

Geevers Classic Cars koopt en verkoopt oldtimers en klassiekers.

Het bedrijf is ontstaan uit een hobby voor het leven: oude auto's. Daarom zitten we bijna altijd op een lijn met onze klanten. Onze klantenkring groeit dan ook voornamelijk door mond tot mond reclame tussen mensen met dezelfde interesse.

Geevers Classic Cars is gespecialiseerd in klassieke auto's, in het bijzonder Mercedes-Benz oldtimers gebouwd tussen 1950 -1970, Ford Mustangs met bouwjaar 1965 - 1970 en Chevrolet Corvettes met bouwjaar 1958 - 1966. Er is altijd een ruim aanbod in diverse prijsklassen. Blader op uw gemak door onze pagina's, en ontdek de auto van uw dromen. Bezichtiging alleen op afspraak.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe klassieke auto’s om onze collectie mee uit te breiden, of het nu gaat om een auto in uitstekende conditie, een echte ‘barn find’, met lage kilometers, een auto met een interessante historie of misschien wel een complete verzameling. Bent u de trotse eigenaar van een klassieke Mercedes-Benz, Ford Mustang of een ander interessant merk, en bent u klaar om het stokje door te geven, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte Mercedes-Benz onderdelen tegen aantrekkelijke prijzen. Voor het type 190SL, 230SL, 280SL en 300SL deels uit voorraad leverbaar.

Indien u geïnteresseerd bent in een bepaalde auto dan willen wij u hier natuurlijk graag persoonlijk verder mee helpen. Schroomt u dus niet om contact met ons op te nemen, ook als de auto van uw dromen er niet bij staat.

Wij wensen u veel succes met uw zoektocht.
Alfons en Danny Geevers